diumenge, 21 de novembre del 2010

Beatles contra Rollings

Els conec com si els hagués parit. Els uns dels Beatles, els altres dels Rollings, però tot figues del mateix paner. Aquesta campanya electoral, per qualificar la pantomima d’alguna manera, està deixant ben clar el que tindrem a partir del dia 28 de novembre. Alguns ciutadans esforçats, que encara creiem en la democràcia, seguim fent preguntant-nos qui manarà a la Generalitat els propers quatre anys, però ells ja ho han decidit. Si regireu les hemeroteques d’aquests dies veureu que CiU contra qui lluita es contra el tripartit i no contra els socialistes, i que els del PSC ho fa contra els independentistes i contra “la dreta” que representa la coalició CiU - PP. Totes dues formacions preparen el terreny per la sociovergència, no ho veieu?

CiU vol un govern fort però no sembla que tindrà majoria absoluta. Quin govern més potent pot oferir que la representació del abrazo de Vergara amb els companys de viatge autonòmic del PSC? Un govern de salvació nacional que aparti als nois d’ERC i als peluts de Iniciativa i aplegui a la gent seriosa, aquells que defensen dins el PSOE la singularitat de Catalunya junts amb els encarregats de La Caixa i de tota la mandanga. Criticant el tripartit no fan més que reforçar la tesi d’en Montilla segons la qual si els socialistes no han pogut governar de manera responsable es per culpa de les hipoteques dels governs de coalició amb partidets radicals, que no representen el seny i la centralitat.

Fixeu-vos hi bé. Fins i tot en Montilla prepara la seva desaparició del mapa polític i posa na Tura de segona. Casells apart, no trobeu que posa cara de ser una magnífica cap de govern per en Mas? Mireu, qui res no diu res no esguerra, jo us dic la meva aposta: els qui han portat Catalunya fins al precipici econòmic i nacional, pactant amb Espanya tot i més, no els queda altra remei que anar junts per defensar la feina feta i, de passada, tapar les vergonyes de l’altre.

Crec que serem testimonis de una estafa política de proporcions històriques, i ens ho vendran com un exercici de responsabilitat. Té collons que entre convergents i sociates ens hagin portat fins aquí i ara ens vulguin explicar que només ells poden treure’ns d’aquesta situació. Em sembla que la sociovergència ja no la para ni Déu i que el peix està tot venut.

Us deia que porten quaranta anys discutint si son millor els Beatles o els Rollings, i ara resulta que a aquest parell de partits el que els agrada son els grups de guitarra, bataca i vocalista... Els Kinks dels d’ERC, els Who de Iniciativa... potser podien anar abans de gira amb els Rollings, ja no serà així, i sembla que els convergents descarten portar un altre cop els Brincos del PP per obrir els concerts... ara uniran esforços i crearan una megagrup rollo Gènesis o Yes, d’aquelles dels anys 70, i passaran del rock al rock simfònic per seguir remenant les cireres del pactisme amb Madrid i tallant el bacallà de la corrupció a Catalunya. Quina barra! Els estalviaré feina i els hi suggeriré un nom per la nova –mai millor dit- banda: Els Dalton.

Canviarà el repertori, faran versions temes dels uns i dels altres, però la música serà la mateixa dels últims anys, la que ens sabem de memòria... tot i que m’agradaria saber com tiraran endavant el primer concert, l’econòmic, que sembla que es indestriable de la supervivència dels dos grups... si no, els seus fans ja han dit que potser també els fa el pes el crooner fiestero que es en Laporta Sinatra i la gravetat mesiànica d’en Carretero Cohen.

4 comentaris:

  1. Sona a molt probable, si. No em queda clar que el PSC s'hagi avingut a fotre fora el Montilla com a part del pacte, però igual aquest ha dit que estava cansat o han vist que si no se'ls hi desintegrava la paradeta. Ho dic per les escisions i dissensions de la part més catalanista del PSC que hi va haver a la pre-campanya (que igual ja era el principi de la maniobra, tot sigui dit). Però d'altra banda, és una bona noticia: el meu optimisme em diu que, si això passa, d'aquí a 4 anys ho pagaran car. No crec que els votants de cap dels 2 partits els hi agradi la maniobra. Sempre s'han odiat.

    ResponElimina
  2. Si Casti. Seria una bona noticia... es el que li hem de retreure a ERC fa 4 anys... haurien hagut de propiciar la socivergencia aleshores... ara potser estariem votant per la independencia... però varen preferir l'Audi

    Savalls

    ResponElimina
  3. interesant... jo crec que no hi haura Socio-vergonya.....
    CIU a governar amb una minoria comoda, arribar a les municipals --- guanyar 5 o 6 ciutats de l'area metropolitna (potser BCN) i a pactar amb el PP (si no treu 200 diputats...que tot pot passar).
    Com deia l'avi, nen no et fiquis en política i vota Convergència.

    ResponElimina
  4. Quina mania amb els "Rolling"... son els "Stones"... hi suposo que en Casells es en Castells...
    Ho sento es de massa nivell tot aixo... Beatles?... els Sirex hi amb prou feines... Rolling?... au va!... "Els Setze Jutges + el Peret"... els Kinks?... "La companya electrica Dharma" i justet... els Who?... per favor ... "Los Salvajes"!!!...
    Seria una alegoria mes creible... deixeu els classics en pau aquesta campany no s'ho mereix.

    adb

    Post Scriptum: No crec que hi hagi mai Sociovergencia... el temps ho dira... crec que en Mas es prou guit per buscar soports a dreta i esquerra segons el tema... i si no els te... la culpa sera dels altres!...
    Haga como yo NO SE META EN POLITICA... lol

    ResponElimina