dilluns, 6 de setembre del 2010

La burundanga

Els diaris porten avui una noticia que us semblarà sorgida d’un àlbum d’en Tintin o d’una pel•lícula de l’Indiana Jones. Atenció companys! No és així! Resulta que els mossos segueixen el rastre d’una nova droga que ha aparegut sobtadament al nostre país. Es tracta de la burundanga. No és conya! Pel que he llegit està basada en una planta americana que conté el principi actiu de l’escopolamina, una droga potentíssima que es pren en pols o en forma líquida i que altera l’estat de consciència de la persona, provocant docilitat i pèrdua de memòria. La víctima no perd el coneixement però sí la voluntat i oblida tot el que ha passat des que ha pres la burundanga. A més a més, sembla que te una altra peculiaritat: malgrat el seu poderós efecte en el sistema nerviós, el seu rastre s’esvaeix de l’organisme en menys de 24 hores.

Quan he llegit la noticia he pensat que Déu n’hi do, sembla mentida les coses que s’inventen els dolents per portar a terme robatoris, estafes i violacions. I de sobte he començat a sentir una glopada de paranoia digne de La invasión de los ultracuerpos. Voleu dir que els mossos no han detectat alguns malfactors que han robat la burundanga dels dipòsits d’Aigües de Barcelona i la cosa se’ls ha anat de les mans? He començat a mirar tothom amb els ulls buits de voluntat, opacs, i ara em moc de forma automàtica, sense emocions ni gesticulacions, per tal que els altres no em reconeguin i no descobreixin que no estic afectat per la droga.

És cert que es fa difícil sobreviure a l’atac. He deixat de beure aigua, fins i tot la que venen al colmado del senyor Antonio, no fos cas que Font Vella també formés part del complot. Ara només prenc ratafia casolana i Seven Up per mantenir-me hidratat. Però... encara que comença a ser difícil mantenir la pantomima de fer veure que no estic afectat, us diré que val la pena. Ara tot fa sentit:

Les declaracions d’en Mas al diari Avui segons les quals el futur és el concert econòmic! Pobre noi... els efectes de la burundanga han alienat fins i tot l’etern candidat a Molt Honorable President de la gestoria, o bé és un dels que està en el secret i col•labora en l’operació amnestèsica...

Les enquestes de La Vanguardia ara les entenc. Donen per fet que els catalans votaran, més o menys, el mateix que fa vuit anys... com si entremig no hi hagués hagut la mofa de l’Estatut, el Constitucional i les mentides d’en ZP!!! Quant de temps fa que ens deuen administrar la droga? Ostres... tot un poble sobirà sota els efectes de la burundanga! Hi ha algun cartel sud-americà que ha d’haver guanyat molta pasta amb tot això!

La cosa no s’atura aquí. Els efectes de la burundanga afecten la memòria de forma selectiva... això ho aprofita el PSC per dir-nos que la fractura social vol dir que el cinturó roig no vol la independència, encobrint la veritable fractura que fa que la majoria de catalans no puguem viure normalment en el nostre idioma, o que els que volem la independència haguem d’empassar-nos els triomfs de la roja amb alegria i xerinola inclosa.

Els qui ens subministren la droga volen que oblidem el... ostres no ho recordo... Ai, sí! El 10-J! Recordeu-vos-en! Va ser aquell dia que vàrem sortir al carrer a exigir la nostra sobirania nacional, a recuperar la dignitat que els polítics catalans havien llençat a les escombraries! Va passar! Us ho juro!!!! Proveu de fer un esforç!!!

Aneu amb compte... han sofisticat la forma d’administració a nivells increïbles! Ara ens donaran burundanga en forma de futbol, visites del Papa, noves promeses del govern d’Espanya i fotos dels borbons petonejant catalanets! Com va dir aquell, al loro!

Catalans desperteu! Si ha sortit als diaris és que hi ha hagut una filtració! D’això n’estic segur! Aprofito per tant aquest bloc per tal d’adreçar-me als seus lectors, a fi i efecte de prevenir-vos i per tal de saber si encara queda algú que no hagi caigut sota els efectes de la droga, del gran teatre muntat per l’stablishment: “Aquí no ha passat res... una mica de burundanga i apa... a votar el de sempre!”

8 comentaris:

  1. Completament d'acord! Carreterina a dojo i, a tot estirar, Vichy Català o Vilajuiga!!!! Catalans, a les armes, ui no, a les aixetes!!!!! Mori la Burundanga i el mal govern, visca el carajillo d'Aromes de Montserrat!... Ara, ara ho entenem tot......

    ResponElimina
  2. Jo em drogo amb Laportina que és una droga nova, sense rèmora política i que segurament té molts efectes secundaris no desitjats. Però com que sóc més aviat temerari i amb 4 anys es passen els efectes, no m'amoïna gaire. Mori la burundanga!

    ResponElimina
  3. Molt bona! jo també crec que anem anestessiats amb Burundaga... Crec que el Jordi Pujol és metge anestesista de formació, oi? ,-)

    ResponElimina
  4. Segur que molts polítics se la van prendre abans de la manifstació del dia 10 de juliol i els següents per a oblidar la gentada que hi va haver i les portades dels diaris. Per això fan com si res hagués canviat.

    ResponElimina
  5. Estic tan afectat per la burundanga que vaig escriure el comentari en el post anterior... ELS CATALANS DE CATAN!!!... mira que s'ha d'estar "colocat"... soc tan dropo (efecte secundari de la cosa) que no penso tornar-la a escriure... es mes aixi queda mes anacronistic i surreal...
    ADB

    ResponElimina
  6. Apreciat amic sen's dubte no és burundanga, els efectes duren més de 24 hores!!!!

    ResponElimina
  7. Jo també m'administraré carreterina o laportina. De fet ja sé quina de les dues, si no la poso és perquè la meva opinió "personal i subjectiva" tampoc és important. Més important en canvi em sembla que hagin estat incapaços de formar un sol compost químic potent i, sobretot, de resultats inequívocs: ara mai podrem saber què... o si...

    Aquest fet em causa molta tristesa, al mateix temps que una desconfiança creixent i certa. I no sé a qui es deu, perquè jo no hi entenc, però, un moviment que havia d'aglutinar tothom menys PP y Cs, no pot acollir-absorbir R? (si voleu gireu la proposta a l'inrevés i digueu que com és que R no pot blablabla; ja dic que és indiferent de quina banda ve: la situació trista ja és la que és).

    I en aquesta cojuntura, i fins que algú m'ho expliqui millor, no veig pas que el país passi a primer terme o sigui la gran prioritat.

    ResponElimina
  8. Em comprometo a fer un post aclaridor sobre RCat i SC tant bon punt pugui...

    No tot son males noticies.

    Savalls

    ResponElimina