dissabte, 23 d’agost del 2014

Que tal si comencessin fulminant la Mercè Homs?


Com pot ser? Agafo i em poso a comprovar currículum de la noia aquesta... i ostres tu! Un altra parent enxufat a tocar poder i a decidir en nom de la ciutadania sense estar preparada.

Mercè Homs, de professió política, de trajectòria germana, experiència laboral? Secretària d’una tal Associació d’amics de la Ciutat i durant dos anys Cap del Departament de Normalització Lingüística de l’Autoritat Portuària de Barcelona. En referència a la Associació d’amics... estimats lectors no la trobo per enlloc... si és una relacionada amb Òmnium, em pregunto si mai ha fet alguna de les activitats que s’hi exposen; pel que fa a la seva tasca com a normalitzadora al Port, dues dades: el Port Autònom segueix essent un cau de resistència convergent, un niu de menjadores i de canongies durant la travessa del desert de CIU a l’època del tripartit, entre elles això de la normalització lingüística dels seus treballadors. Segons les dades trobades a Internet: 2 anys de feina, 8 treballadors (i treballadores, per seguir amb la tonteria) normalitzats.

Aquest és el bagatge professional de la Mercè Homs. La dona que CIU va col·locar la número 9 a la llista de les municipals, amb tant bona fortuna per ella i mala per la ciutadania que va sortir elegida. Imagineu-vos-ho!!! En Savalls la va votar, i no me’n amago! Perquè, en aquest món de la Màgia Borràs de repartir cadires a les amistats i a la parentela jo tampoc em vaig mirar la llista sencera del Trias. I ara no em vingueu amb mandangues... vosaltres la llista que vàreu votar... segur que tampoc li vau fer passar la prova del cotó.

Doncs ahir la vàrem poder veure per la tele a la senyora aquesta, la germana del portaveu del Govern de Catalunya, nascuda a Vic i Regidora de Ciutat Vella. Mestressa del casc antic del Cap i Casal per obra i art de la mania convergent (ep, de tots els partits) de col·locar la parentela i deixar-la arregladeta. I ho dic avui, tot just un mes després que la catalanitat comencés a fer ais i uis al descobrir que sembla que els fills del Pujol eren com els Golfos Apandadores. Família-política-negoci... mal asunto. Sempre.

Doncs això. Tenim una mestre llicenciada en pedagogia que ha treballat dos anys dels seus 39 anyets, en els quals va ensenyar català a vuit persones. Aquesta és la vida laboral de la persona responsable de fer que l’Hotel Vela no ocupi la platja com si fos privada, de fer que el casc antic no sembli un vomitori per a turistes en pilotes, la qui ha de liderar el canvi comercial a la Rambla per tornar-la a la ciutadania. Vuit alumnes en dos anys de feina, bé... en va estar quatre a la feina aquesta al Port... però només s’hi van fer cursets dos anys, al menys pel que es dedueix de la documentació oficial.

Ahir la vaig veure a la TV, a la Mercè, la Regidora del Districte de Ciutat Vella de la meva ciutat, esbroncada amb raó per la ciutadania. Renyada i humiliada d’una manera que jo no veia des del temps que les Associacions de Veïns eren independents, i mireu que ha plogut, i no el cau de jubilats dels partits en que s’ha convertit aquest moviment en molts casos. La seva inexperiència i inacció mereixia l’escarni, de totes totes. Vaig fer un parell de trucades on em van explicar la seva manera d’enfonsar o afavorir aquell o aquest negoci de la nit pel barri (mereixeria un post apart) i el seu divertit Erasmus a Irlanda (del qual m’han promès detalls).

Ja ho sabem que el sistema de partits és incapaç d’atraure talent... però posar una persona sense solta ni volta a governar el turisme, el món de la nit, la seguretat ciutadana només perquè serà lleial al partit de son germà? Es clar que tenim una vicepresidenta que mentia en el seu CV, i que vam tenir un President moralista que era un defraudador, també un altre que era mig analfabet... Els catalans hem donat ministres de Treball a Espanya que no han treballat en sa vida, i de Defensa només per fer veure que Espanya és molt moderna i txupi-way...

Quedi així inaugurat un lloc d’honor al costat del Sandro Rossell, la Sol Picó, i tants d’altres exponents del txitxarel·lisme nostrat, una trona de la vergonya que porti el nom de Mercè Homs. Li farem un seguiment, un cas tant flagrant del Principi de Peter de la política no me’l penso perdre, sobretot quan el seu nivell d’incompetència el troba tot just començar, al primer esglaó de la seva curta -espero, prego i desitjo- carrera política.

Mireu... si la independència no atura aquest sistema de les castes i castetes familiars, col·locades a dit a manar en temes tant importants com el model de turisme que hem de tenir a Barcelona (no diuen que és tant important? Collons!) farem salat. Si CDC no es re-funda i fa neteja, tururut viola... que tal si comencessin fulminant la Mercè Homs?

5 comentaris:

  1. A veure si reflexioneu d'una punyetera vegada...

    http://www.lavanguardia.com/internacional/20140823/54414301574/supervivientes-holocausto-condenan-masacre-palestinos-gaza.html

    ResponElimina
    Respostes
    1. Es evident que la culpa del turisme de borratxera és d'Israel, no pateixis.

      Elimina
  2. Si amb la Independència no prohibim tots els partits polítics que hi ha ara i que els seus militants no puguin presentar-se mai més per un càrrec públic farem salat. Les paparres, polls i puces no s'eliminen fàcilment.

    ResponElimina
  3. Després del que està surtin aquests dies a''El Pais" sobre la trama de prostíbuls, Teatre Principal i Ciutat Vella, no seria hora de fer el post? (''Vaig fer un parell de trucades on em van explicar la seva manera d’enfonsar o afavorir aquell o aquest negoci de la nit pel barri (mereixeria un post apart)".

    ResponElimina
    Respostes
    1. La mafia de la nit em fa més por que la Legió. Sense proves i denuncies al jutjat no diré res del que m'han explicat.

      Elimina