dijous, 12 d’abril del 2012

Cagarem tramussos!

Aprofitant que el Pisuerga passa per Valladolid, el govern espanyol pretén fer els canvis legislatius necessaris per avortar qualsevol bri d’insurrecció popular, posant al mateix sac els grups violents de l’Internacional Antisistema i a tota la ciutadania que tingui el mal pensament de sortir al carrer a reclamar el que sigui. El ministre de l’Interior, en Jorge Fernàndez Diaz, està preparant les reformes que calguin per fotre a la presó a qui convoqui mobilitzacions via mòbil, Facebook o Bloc, si es produeixen fets violents arrel de la concentració i la resistència pacífica passarà a ser delicte de resistència a l’autoritat, amb conseqüències legals dures. Anem a pams, perquè jo no em penso deixar prendre el pel.

Soc el primer que demano a les autoritats triades democràticament que acabin amb els grups organitzats que amb els seus actes destrueixen les legítimes protestes al carrer. La policia sap perfectament que responen a obscurs interessos, que obtenen finançaments no precisament de fonts democràtiques i els tenen perfectament identificats. Contra aquesta colla de dropos, mà dura, perquè ja estan assolint el seu primer objectiu, que no es altre que amb l’excusa que han ofert a l’estat aquest pugui generalitzar i ofegar la possibilitat de la protesta legítima, per exemple la no violenta.

Ara, en aquest pèndul de l’estupidesa que porta a l’opinió pública petit burgesa de la justificació del bonísme a la justificació del feixisme ens pretenen passar bou per bèstia grossa, i el dia que la gent no pugui més i surti al carrer a cara descoberta a reclamar drets i dignitat la policia podrà engarjolar als qui tallin un carrer i al blocaire que hagi dit a Internet que era una bona idea assistir-hi.

En un context de crisi absoluta, econòmica, moral i política, el govern del PP blinda els carrers a fi i efecte que quan la cosa agafi la via grega, doneu-lis un parell de mesos per acabar d’enfonsar el poc que queda de productivitat i d’estat del benestar, ells puguin fer front a les protestes a sang i foc, i a sobre fotre a la presó a tot aquell que hi dissenteixi. Avisen amb temps, però estan anticipant l’estat d’excepció. Cagarem tramussos si ens deixem clavar aquest gol.

Deia Pla que les revolucions no serveixen per a res. I potser tenia raó, però si ens escapcem la possibilitat de prendre el carrer estarem fent com el Florian de Todos los Santos... disparar-nos un tret al peu, i jo que ja sabeu que tinc esperit militar se que això es pena durament aquí i a la Xina Popular.

No sigueu pallussos, tot això respon a un pla preestablert al qual no es aliè l’ascens del suport a la independència de Catalunya. No es que jo sigui un paranoic, es que se’ls veu el llautó, igual que el gos aquell que sabia jugar al póker, però no guanyava mai perquè quan lligava una bona mà movia la cua.

Quan parles amb gent propera als cossos de seguretat de l’estat, o de l’exèrcit espanyol, i s’han fotut un parell de xupitos, t’expliquen sense embuts que de declaracions unilaterals d’independència incruentes nasti di plasti, que ells ja saben a qui hauran d’anar a buscar a casa, i que el carrer es pren en una operació de 48 hores a tot estirar. Ah! I que la Unió Europea que es queixi el que vulgui, que a misses dites ja garantiran que ens tractaran bé. Ara el govern del PP intentarà deixar lligada la cobertura legal a la manera de la “democràcia espanyola”, rollo Santa Rita Rita Rita,lo-que-se-da-no-se-quita, Veieu si en teníem de raó els qui aixecàvem la veu contra els anti-sistema? Han estat el catalitzador, l’excusa, pel salt temporal als anys setanta. Té collons!

3 comentaris:

  1. Alguns ja ho hem viscut açò. Tindrem que tornar a la clandestinitat com quan ens la jugàvem durant el franquisme. Aleshores la pena era de mort. Sí, de mort!
    Estic convençut que molts ja hi som a les "llistes" des de que varem organitzar la manifestació a Brussel·les el 2009.
    Por?
    Cap ni una. Precaució.

    ResponElimina
  2. Yo corrí delante de los 'grises' en contra del franquismo. Otros corrieron detrás y se aprovecharon del proteccionismo al uso para hacerse ricos vendiendo productos a los 'españoles'... Franco fue un hijo de puta, como tantos otros que hicieron posible la Guerra Civil, Stalin entre ellos.
    Historia de España, ya es Historia, nos guste o no.
    Y como dicen mis paisanos en la Sainza, durante las fiestas de moros y cristianos: "Jerra queredes, pues jerra tendredes".
    Pero el 23F los muy cobardes salieron cagando hostias hasta Perpiñán. "Tranquil Jordi, tranquil, que es la Guardia Civil, tu tranquil", cantaba la Trinca.

    ResponElimina
  3. Totalment d'acord que es possible que així sigui, però ... suposem "els carrers presos en 48h", i desprès? Quina serà la imatge internacional que quedarà d'Spain?. Seria la sentencia definitiva del trencament amb la resta de l'estat.
    Un dels contes de les mil i una nits, parla d'un senyor que rep l'avís que "la mort" l'espera en el seu camí a una ciutat o fa habitualment negocis. Com a previsió, aquell dia decideix agafar un altra camí. En arrivar a un oasi (a meitat del nou camí), "la mort" l'està esperant i l'hi comenta, "quan has trigat ! pensava que ja novindries !".
    Amb tot el seu "poder" i "saviesa", l'estat espanyol comet el mateix error, cada pas que fa per presionar/putejar/etc... Catalunya, o directament per evitar que Catalunya esdevingui independent, es un pas que ens acosta cada vegada mes a aquest destí.
    Sincerament, soc dels que creu que nomes hi ha una fórmula per que això no succeixi, que de cop i volta ens comencessin a tractar com a espanyols de debó (en el bon sentit de la paraula). Es a dir, que consideresin el Català com una riquesa pròpia i no com una nosa a eliminar, que deixessin de fernos servir com a excusa pels seus mals, que ens tractesin justament i amb honradesa, tant de forma económica com social,... la llista es llarga. Lamentablement, crec que això no ho veurem mai. El principal artifex de l'independència de Catalunya, serà la propia Spain. Els catalans no fem mes que reaccionar lentament però inexorablement a la seva estupidesa.
    La Fera Ferotge

    ResponElimina