dijous, 9 d’octubre del 2014

Podemos no haurà de tocar ni una coma


La culpable de la crisi és la gent que va viure per sobre les seves possibilitats. Dels morts a Ceuta ho son els immigrants que arrisquen massa. De l’accident del metro de València i del AVE a Santiago ho són els conductors. La tragèdia del Prestige és responsabilitat del capità del vaixell i de l’accident del YAK-42 el pilot de l’avió. Ens van intentar vendre que la culpable del 11-M era ETA, però no se’n van sortir, i quan la cosa és impossible de tapar com en els casos Gürtel o Bankia, utilitzen les garanties processals, que ens pensàvem que servien per evitar abusos “in dubio pro reo”, per inhabilitar els jutges i evitar així que els culpables paguin amb la presó els seus delictes.

És en aquest context d’impunitat i faig el que vull que en un atac de propagandístisme imperial del tipus “España va bien”, l’estat decideix repatriar els religiosos malalts d’Ébola per tal que puguin morir a la pàtria. Portada del ABC dient “España cumple con su deber”, i els cooperants són ingressats en instal·lacions no preparades, atesos per personal que desconeix els protocols i –suposo- el govern s’encomana a la Legió de Sants i Mares de Déu condecorades darrerament per tal que no passi res.

Doncs resulta que la dimissió del Gallardon a resultes de la retirada de la Llei del Avortament ha d’haver emprenyat tot el Santoral, perquè patapam... la interdicció divina fa figa, la cosa no va bé, i una auxiliar d’infermeria –pobreta- s’encomana del virus i fot enlaire la propaganda suïcida, irresponsable i matussera del govern espanyol. Al cap de dos dies, la bèstia és defensa... i ja tenim culpable: la malalta! I no contents amb això, malgrat que el marit no ho autoritza, truquen a un jutge que ordeni el sacrifici del gos –Excalibur- i distregui el personal amb sentiments waltdisneyrodriguezdelafuentescos. La gent és meravellosament bona i ingènua... es pensaven que 270.000 signatures a change.org farien canviar l’opinió de l’estat? Però si 2 milions de catalans al carrer els importen un cogombret!

La impunitat i el disbarat van de la mà, i és veritat de la bona que a Espanya sempre agafa característiques de vodevil i sarsuela. La democràcia és allò de votar que ens deixen fer cada quatre anys, sempre als mateixos partits que surten a la tele –perquè donat que els varem votar fa quatre anys no “poden” convidar als platós de TV a les alternatives que van sorgint-. Partits que ens fan les llistes electorals. Llistes electorals que s’omplen de gent fidel a la gent que fa les llistes electorals, a qui deuen lleialtat, no a nosaltres... que nosaltres estem entretinguts fent blogs i signant peticions de misericòrdia pels Excaliburs del cada dia.

El descomunal desastre sistèmic de la baixa qualitat democràtica espanyola es manifesta pornogràficament en la inexistent separació de poders. Els partits dinàstics han creat un entrellat legal que els permet fer i desfer a la judicatura, al Suprem, a la Fiscalia i al Constitucional. Tant se val, una teranyina legal que els permet inhabilitar en Garzón, deixar lliures els Millet, exonerar directius d’ADIF, indultar banquers, acceptar un deute de tots amb en Florentino de 1300 Milions, silenciar la voluntat popular catalana expressada democràticament a les urnes, o sacrificar l’Excalibur. Un assassinat amb traïdoria de Montesquieu que es resumeix en el fet del domino la Llei i domino els tribunals per si algú dels nostres la vessa.

El que no han vist tots aquests amics de les portes giratòries, les targetes black, el Bigotes, la brillantina i la sagrada transició constitucional, el que no han calculat –i espero que als catalans ens agafi quan més lluny millor- és que si els emprenyats amb ànsies de legítima revenja de Podemos guanyessin unes eleccions generals, no haurien de legislar gaire ni canviar cap dels procediments de designació dels Tribunals de Justícia i els seus òrgans rectors, per tal de convertir Espanya en una República Bolivariana, evolució natural –ara que hi penso- d’una República Bananera hereva d’una dictadura de la guerra freda. No ho han vist, no s’han assabentat... per tal de fer el que li surti de la bilis, Podemos no haurà de tocar ni una coma.

4 comentaris:

  1. La magnitut de la pandèmia no es limita solsament a Espanya, l'immovilisme d'Europa amb el problema català i la darrera elecció d'Arias Cañete com Comisari Europeu ens mostra el que és evident, que tenim un greu problema !.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Cert! Però al meu euroescepticisme confès li fa vergonya seguir reblant el clau amb la vergonya de la UE.
      Unes institucions obertes al lobbisme (com als USA) però que la ciutadania no pot castigar amb el vot perquè s'ho reparteixen un cop escollits i no els podem fotre fora (com SI passa als US).
      Es trist, però en Nigel Farrage te TOTA la raó. Bé... TOTA és poc.

      Elimina
  2. Ezkaliburs no era un perro español!!!! es lo que pasa con los funcionarios... se quejan de que no les paguen una paga extra por Navidad y que hacen con los dineros... eh? eh?... se compran un puto perro extranjero, immigrante sin papeles!, al que hay que alimentar y mediar con el dinero deTODOS los bien nacidos... los miles de extraviados que han firmado la peticion de indulto para el can no saben lo que se hacen!!!... La MATO como su nombre indica esta para lo que haga falta...
    Y eso me recuerda que eso de la BOLA es un bichito que si se cae de la mesa al suelo se mata solo... como lo del aceite de colza!!!!!
    HOMBRE YA!!!
    Que en estos blogs se critica solapadamente al Gobierno de la Nasión de forma sistematicoanarquista...
    Insinuar que NO existe la separacion de los poderes es un bulo... aqui cada cual duerme en su casa y Dios en la de todos!

    Montesquieu

    ResponElimina